Ja, så känner jag idag eller rättare sagt just nu. Jag är otroligt trött och känner att det ska bli såå skönt att åka hem. Vid närmare eftertanke så har det blivit ganska många sena kvällar denna veckan. Jag somnade nästan till på eftermiddagsfikat. Men som sagt snart är det dags att gå hem.

Jag funderar på om jag ska åka in till stan imorgon och gå och kolla på lite nya kläder: skor och en jacka. Jag har iofs sett en jacka som jag kanske vill ha MEN jag måste kolla en gång till.

Vi har varit hos barnmorskan idag och jag hade lite lågt blodtryck och sockervärdet var lite högt. Men det var inget att oroa sig för. Pyrets hjärtljud var bra och magen låg i kurvan. Vi fick information om amning och bilbarnstolar. Det var nyttig information.

Barnmorskan blev också överraskad över att jag har tänkt att jobba så länge det går, dvs en bra bit in i december. Jag hade tänkt att gå hem 19 dec, dvs samma dag som Pyret är planerad. Men vi får väl se… När november kommer kanske det är skönt att inte gå till jobbet längre utan “bara” gå hemma och mysa. Vi har ju anställt en ny webbdesigner som börjar den 13:e oktober. Vi får hoppas att han kommit in i jobbet ordentligt så jag slipper känna stress över det!

Snart, snart, snart är det dags att stänga av datorn och gå till bussen. Jag har längtar hem till Ulf och vill så gärna krypa upp i hans trygga famn!

Dags för toabesök (!) och sen drar vi… Tjingeling och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Äntligen sommar…

Det är så varmt och skönt ute att man får skuldkänslor när man är inne. Fast man är…

Nytt år…

… nya möjligheter!? Förra året satt jag ensam på nyårsafton… det var ett val som jag hade gjort……

God morgon

Idag fick vi sovmorgon. Barnen täckte oss vid åtta-tiden och så låg vi och drog oss till ända…