Egentligen borde det vara hur lätt som helst. Man utesluter vissa ohälsosamma saker ett tag och så går man ned i vikt. Det största problemet jag har just nu är att jag börjar tvivla. Det känns som om jag fuskar lite eller missar en promenad så går jag upp i vikt. Hur ska jag då kunna förhindra att gå upp i vikt när jag är klar? Jag ska maila min coach för att få motivation, för om jag ändå ska gå upp allt igen är det ingen idé att hålla på. Då kan jag ju lika väl stanna här och kalla det för min trivselvikt!

Såhär ser resultatet ut i söndags (sedan 2010-03-14):
– 7,6 kg (=-9,67%)

Inte illa, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Viktresultat v.36

Startvikt: 78,6 kgStart BMI: 29,8 Nuvarande vikt: 67,9 kgNuvarande BMI: 25,7Veckans resultat: +0,4 kgTotalt: -10,7 kgKvar till delmål…
Utsikt över Mullsjön under kvällspromenad i juni.

Kvällspromenad

I tisdags gick jag en kvällpromenad, det var så härligt ute. Jag har fått ett par nya kompressionsstrumpor.…

Spirulina

Jag har länge varit nyfiken på Spirulina. I veckan så hittade jag att Ica säljer Spirulina och jag…

Viktresultat v.33

Tyvärr så har denna veckan inte varit min vecka. Jag är förkyld och jag har mått piss hela…