Jag har två underbara barn. Inez är så gullig mot sin lillebror och Isac tittar så fascinerat på Inez när hon leker. Jag börjar få tillbaka min kropp, kilona försvinner sakta men säkert. Det är inte jobbigt att röra på sig så det är väl därför som de försvinner.

En sak som jag däremot saknar är lite mer egentid. Jag hade i och för sig egentid i fredags MEN det var ju första gånger på flera månader. Så i fredags var jag och klippte mig och på eftermiddagen fick jag ansiktsbehandling. Jag köpte dessutom lite nya kläder i fredags och lördags. Det var så länge sedan det var roligt att köpa kläder =)

Jag har ny frisyr och lite nya kläder, det är klart man blir glad när man ser sig själv i spegeln. Jag kan till och med känna att jag är snygg! Det var länge sen jag gjorde det… med vattensvullet ansikte!

Just nu sover barnen så då har jag lite tid för mig själv. När jag då har tid att blogga så vet jag inte vad jag ska skriva om. Så jag antar att detta räcker för tillfället… dags att kolla facebook 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Shopping mall

Nyinköpta kläder

En nackdel, om det nu kan räknas som nackdel att få köpa kläder, är att jag hinner gå…