äntligen känns det som det är vår!

Istället för att äta lunch så gick jag en promenad. Det kändes jätteskönt och just nu är jag inte alls så där mätt som man kan bli. Fast det var lite meckigt. När klockan blev 12 så var det nära att jag följde med de andra till restaurangen och åt MEN då fick jag en snabb tanke. Jag blir ju nedstämd när jag gör något som jag inte har planerat och så tog jag hörlurarna och pulsbandet och gick. Ut i solen och hittade tussilago! Så skönt var det… och är det nu! Jag känner mig stolt över mig själv och det är bra… eftersom jag hamnade djupt ned i godisskålen igår. 

Efter lunchen frågade en kollega om jag inte hade ätit idag… jag ljög och sa att jag åt snabbt för jag ville ut i solen en stund… förlåt mig!

Jag har upptäckt att jag mår mycket bättre när jag inte äter stora portioner… så därför ska jag börja med att äta en liten portion och sedan vänta en stund innan jag tar nästa… om jag kan… ibland är jag så hungrig att jag bara kastar i mig första portionen… inte så nyttigt… blir oftast att jag överäter då!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Söndagsförmiddag

Jag älskar att gå och skrota i myskläder. Det är vad jag gör idag. Jag har gjort två…

Vardagsrummet

Jag har länge varit trött på vardagsrummet som vi har på nedervåningen. Den har fungerat som “skräprum/tvättstuga”. Det…

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin Det är både nyttigt och bra 😉