äntligen känns det som det är vår!

Istället för att äta lunch så gick jag en promenad. Det kändes jätteskönt och just nu är jag inte alls så där mätt som man kan bli. Fast det var lite meckigt. När klockan blev 12 så var det nära att jag följde med de andra till restaurangen och åt MEN då fick jag en snabb tanke. Jag blir ju nedstämd när jag gör något som jag inte har planerat och så tog jag hörlurarna och pulsbandet och gick. Ut i solen och hittade tussilago! Så skönt var det… och är det nu! Jag känner mig stolt över mig själv och det är bra… eftersom jag hamnade djupt ned i godisskålen igår. 

Efter lunchen frågade en kollega om jag inte hade ätit idag… jag ljög och sa att jag åt snabbt för jag ville ut i solen en stund… förlåt mig!

Jag har upptäckt att jag mår mycket bättre när jag inte äter stora portioner… så därför ska jag börja med att äta en liten portion och sedan vänta en stund innan jag tar nästa… om jag kan… ibland är jag så hungrig att jag bara kastar i mig första portionen… inte så nyttigt… blir oftast att jag överäter då!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Höstpromenad

Som vanligt gick vi en promenad idag. Om jag inte siktar på att gå promenaden på morgonen så…

Sportlovsvecka

Vilken underbar vecka vi haft så här långt. I måndags var barnen på Luftgevärsskytte. De gillade det och…

Jag har bestämt mig!

Jag ska fortsätta att blogga! Min första utmaning blir att fortsätta min 30-dagars bloggutmaning. Jag kommer inte i…

Ny blogg…

Denna nya blogg kommer att ersätta mina tre andra bloggar. Bloggen kommer handla om mig och mitt nya…