Fortfarande ingen bebis. Jag längtar efter bebisen nu. Imorgon är BF. Just nu är det bara att vänta och vänta!

Ulf är nervös, han ringer flera gånger om dagen. Han har dålig mobiltäckning där han är och hugger nu så han är sååå orolig att jag inte ska komma fram på telefonen. Jag säger att han oroar sig för mycket och att jag kommer höra av mig så fort jag känner minsta lilla.

Enligt en kompis så har jag med förvärkarna/sammandragningarna redan börjat öppna mig så det är därför som andra förlossningen går fortare än första. Inez föddes 6 timmar efter vi kommit in på förlossningen, 8 timmar från första värken! Jag kan förstå att Ulf är nervös! Han tror nog att vi inte ens hinner in till förlossningen(!)

Vi var och fikade idag och jag såg två nyfödda bebisar. De var så små, det är så svårt att föreställa sig hur små de är!

 border=Här är en bild på Inez när hon är nyfödd. Så liten!

Nähä, nu ska jag fixa lunch till mig och Inez!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Sista arbetsdagen…

Jaha, då sitter man här och väntar på att klockan ska bli 16 så man får gå hem……

Vecka 35 (v34 + 2)

Detta händer med Pyret denna veckan:Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger…