Idag är det 3 dagar kvar till beräknad födsel för bebisen. Inez föddes 3 dagar innan beräknad födsel.

Jag har hela tiden trott att hon ska komma innan nyår, så när nyårsafton kom utan minsta känning blev jag lite besviken. Lite skönt vad det också, det är ju inte kul att fylla år i slut av december. Jag fyller själv i mitten på december så jag vet =)

Varje dag detta året har jag väntat och väntat på att känna minsta lilla sammandragning, förvärk, vad som helst. Jag springer på toaletten i tid och otid. Det konstiga är att jag både vill och inte vill att dagen D ska komma. När den väl kommit så kommer jag vara överlycklig men också lite sorgsen. Då är väntan över, då får man veta vem det är som ligger i magen och sparkar. Då har man två!

I alla fall, i natt började jag känna sammandragningar. Jag har sovit dåligt och vaknat mycket men sammandragningarna har inte varit så kraftiga men regelbundna. Jag trodde att de skulle öka nu under förmiddagen men de verkar avta. *suck*

Det är nog dags att packa Inez väska och min väska… Detta gjorde jag inte förrän det var dags att åka in förra gången. Men det är ju lite mer som ska packas denna gången.

Ulf åkte och jobbade för drygt 2 timmar sen. Han skulle skynda sig hem men det är bättre ifall han jobbar lite idag så blir det inte så panikartat ifall han måste åka hem i morgon.

Nähä, dags att slänga in en maskin tvätt! Måste ju ha rena kläder när kommer till sjukhuset 😉

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Vecka 30 (v29+3)

Detta händer med Pyret denna veckan: Ditt barn väger ca 1,6 kg och är ungefär 27 cm långt…