Det var verkligen länge sedan jag skrev ett inlägg. Jag har vet inte egentligen varför jag inte skrivit. Här kommer i alla fall en summering på vad som hänt sen sist.

Inez lärde sig aldrig att krypa ordentligt. Hon gör det fortfarande inte. Hon hasade på rumpan. Hon tog sina första steg när hon var 11 månader, dvs 17 november. Dagen innan julafton började hon resa sig till stående utan att hålla sig i. Hon går nu stadigt, både framåt och i sidled =)

Inez pratar mer och mer. Inga ord men dada, papa, mama osv. Hon pekar på olika saker och vill att vi ska säga vad det är för något. Hennes favorit är en pekbok med sånger i. Jag köpte den av min systerdotter när hon sålde jultidningar. Inez kan sitta och titta i den om och om igen. Hon pekar på djur och vill att man ska säga vad det är för djur och sedan sjunga sången.

Vi har även gjort om köket. Just nu är det halvfärdigt, men det fungerar. Vi ska bestämma kakel, måla fönstren och tapetsera om. Sen är det helt klart. Givetvis är det socklar och lister som jag på. Det kommer bilder på köket!

Hoppas nu att ni uppskattar att jag börjar blogga igen =)

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Eftermiddag

Inez sover skönt i mammas säng. Det är svårt att få henne av somna i sin egen säng.…