… gå upp och hämta gåstolen. När jag kommer ned står Inez i sängen. Hon har dragit sig själv upp ifrån sittande till stående. Hon var naturligtvis överlycklig över denna bedrift. Det var väl jag också MEN tänk om hon hade trillat över kanten. Hon hade ju slagit i huvudet!

I tisdags när jag pratade i telefon så låg Inez och sov. Plötsligt hör jag en duns och det är Inez (som sover i vår säng) som trillade ur vår säng. Jag tror inte att hon slog i huvudet eller skadade sig på annat sätt. Hon verkar i alla fall inte har några bestående men.

Men allt detta på så kort tid gör min nervös. Vi har ikväll sänkt spjällsängen så nu kan hon inte trilla ur om hon reser sig igen. Min lilla docka börjar bli stor och snart kommer hon väl att slå sig på både det ena och andra sättet. Det är nog dags att barnsäkra med grindar och skåpstopp!

Nu ska jag bada Inez, tjingeling!

1 comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Söndagkväll…

… och det är dags för Beck igen. Jag har sett filmerna innan med ändå sitter jag här…

Måndagsmorgon…

Jag sitter här framför datorn, jag vill skriva något men jag vet inte vad… Det är mörkt ute…

Åka rutschkana

Inez har lärt sig att åka rutschkana. Idag klättrade hon upp för trappan och ropade på mig. Då…