Det var länge sen…

… som jag skrev. Jag ska försöka bättra mig på det. Det har hänt rätt mycket. Inez har fått en tand och en det är en till på väg. Man kan i vissa lägen se att den sticker fram.

Inez har haft sin första sjukdom, magsjuka. Hon kräktes ned hela sin säng och blev väldigt rädd. Hon fick bada för hon hade kräk i håret och då verkade hon nästan glad. Efter att hon fått ren pyjamas så kräktes hon på Ulf. När vi tog febern så bajsade hon på skötbordet, diarre. Jag har verkligen svårt att beskriva hur det kändes. Jag var orolig samtidigt som jag skulle vara ”stark” för Inez.

Så två pyjamasar senare så satt hon i mitt knä och vågade knappt somna. Hon fick sova i våran säng och vid två-tiden fick hon feber. Sedan gnydde hon resten av natten. Jag fick inte mycket sömn! På lördagen vaknade vi och så åt hon lite men drack mest. Hon hade 39,6 grader på morgonen och efter alvedon och sömn hade hon 38,9 grader. Hon sov nästan hela dagen (jag oxå!). Hon har varit medtagen ända sedan dess. Äter dåligt och sover lite mer än vanligt! Fast idag så åt hon upp en hel portion gröt. Vi får hoppas att hon börjar äta bra igen.

Nähä, nu är det dags för lite frukost! Tjingeling!

PS. Vad tycker ni om min nya design?!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *