Blodomloppet

Jag gjorde det. Jag sprang blodomloppet igår. Det var jobbigt och jag sprang inte hela vägen. Det var jättejobbigt och jag kom aldrig in i rytmen. Tungt. Jag är besviken. Mitt mål var att springa hela vägen och helst under en timme. Jag visste att jag inte skulle klara mitt mål men jag gjorde mitt bästa. Med tanke på hur tungt det var så är jag glad och stolt över mig själv. Jag gjorde det.

Jag vet att jag inte kan skylla på graviditeten men jag tror att det är en förklaring till varför jag inte förbättrade mina resultat fast jag har sprungit mycket hela sommaren. Nu känns det skönt att det är över. Nu ska jag koncentrera mig på att springa runt sjön. Det är 5 km och jag ska försöka att förbättra min tid och min springteknik. Det är nog där jag gör fel. Jag springer inte tillräckligt fort.

Jag tog mig runt i alla fall, 1 h 15 min är inte så farligt.

Mitt mål till nästa år är: jag ska väga minst 10 kg mindre och jag ska springa på runt en 1 timme. Det borde inte vara så svårt =)

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *