Ikväll har Ulf och jag haft vuxentid. Vi har tillsammans med ett annat par varit på bio, den nya Terminatorfilmen. Den var kanonbra, en actionrulle som man inte somnar till. Efter filmen gick vi till Johans och fikade. Vi pratade och pratade och det var så skönt att “bara” prata. Nu känner jag att jag återigen kan vara en kanonbra mamma till Inez.

Vi ska snart göra om det, vi vill ju även se Änglar & Demoner! Så någon gång efter midsommar bär det av igen.

Tada!

1 comments
  1. Åh, vad härligt det lät! Var ett tag sedan nu… Kul att höra att terminatorfilmen var bra, vi kanske får försöka oss iväg vi med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Ni kanske tror…

att jag har slutat blogga! Men det har jag inte! Jag vet inte varför jag inte har skrivit…

Barnen

Inez har börjat balta med vatten. Hon tycker det är superkul att häll vatten från en flaska till…