Juni, Juli, Augusti

De underbarast månaderna som finns! Visst är maj och september också skönt men nu vet man att sommaren är här. Förhoppningsvis håller denna sommarvärmen i sig och det blir en varm sommar. Att det kommer bli en underbar sommar ändå det vet jag (=

Nu måste jag skryta lite, jag gör det ganska ofta på FB men nu måste jag berätta hur ”duktig” jag är! Egentligen så är jag väl inte så duktig, för jag hade som mål att springa 3 ggr i veckan men det blev det bara första veckan, sen har det blivit en gång i vecka de sista 3 ggr MEN idag har jag sprungit och då förbättrade jag min tid med 2 min. Jag förkortade gå-tiden med 5,5 min. Vilket betyder att jag ökade springtiden till totalt 25 min. Det tycker jag är kanonbra!

Igår var det morsdag och jag blev firad. Jag fick blommor och en jättefin prydnadsdocka av Inez och Ulf. Sedan var vi hos min bonusmammas brors sommarstuga tillsammans med hela familjen. Sedan åkte vi hem och åt smörgåstårta hos Ulfs föräldrar.

Nähä, nu ska jag stretcha lite oxå innan duschen…!

Tjolahopp!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *