Smakportioner!

Inez har fått sin första smakportion. Det blev lite potatis som åkte in och ut en stund. Det verkade som om hon tyckte om det men var för hungrig för att förstå. Hon fick mjölkersättning och somnade som en stock. Nu sover hon och förhoppningsvis så blir det längre än 40 min.

Det är dags för mig att äta lunch, det blir lax och bönsallad idag. Mumsfilibaba!

Ha det så bra!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om "Smakportioner!"

  1. Misen

    Ja, det är spännande det där med smakportioner. Kul att se hur de reagerar på den första riktiga maten. Simons reaktion var likadan, mer utanför munnen än i.