När man känner att man har betydelse…

Inez börjar bli så stor nu. Hon är medveten om saker och ting. Hon vill kela när hon ska sova och klappar mig på kinden. På nätterna känner jag hur hon sträcker sig efter mig. Det är så mysigt att man blir varm i hela kroppen.

Just nu ligger hon i babygymmet och sjunger, ena handen är i munnen men det verkar gå bra ändå! När man kommer in i hennes synfält så lyser ögonen upp och hon ler. Igår kunde jag locka henne att skratta med ljud. Det var underbart härligt att höra och se.

Nähä, det får bli ett kort inlägg… hur ska vi annars hinna gå runt sjön och gå och handla innan Ulf kommer hem och vill ha lunch??

Ha det så bra! Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "När man känner att man har betydelse…"

  1. Misen

    Underbart! Hoppas ni får en riktigt skön påsk!