Arbetsveckan nummer två är snart avklarad. Härligt. När onsdag har kommit så går det fort till fredag.

Igår fyllde Isac 11 år. Han är nu en lång kille och jag förundras över hur klok han är. Ja, det säger alla om sina barn men det får man 😉

Vi väckte honom med sång och paket sedan åkte Uffe till jobbet. Isac och jag mös i soffan och kolla på ett youtube-klipp. Det var ett Fortnite-klipp. Jag kollade väl mest i telefonen. Det blev en mysig stund iaf och sedan gjorde jag iordning mig för jobbet.

Till middag hade Isac bestämt Tacos och det var ganska gott. Efterrätt blev det Daimtårta men inte för mig, så klart. Jag har sockerfri Januari så det blev Mascarpone med hallon. Supergott och smidigt när de andra fikar.

Uffe och jag gick vår daglig promenad runt sjön… uppe i 84 dagar i sträck nu… då var barnen ute och åkte på snowboarden Isac fick i födelsedagspresent.

Det är så härligt med snö och barnen vill vara ute mer. Mycket kanske har att göra att de fick nya termobyxor igårkväll… de ville nog viga in dom 😉

Igår joggade jag inte på morgonen utan jag gjorde senare på kvällen. Det gick sååå bra. Benen kändes lätta och det var första gången jag på riktigt kände att jag hade bra teknik hela mina 1,61 km. Fast det var kallt.

I morse när jag klädde på mig var det -11 grader. Jag tog en extra tröja för jag hatar att frysa. Jag hade också förberett mig på att det skulle vara tungt idag då det var ju så lätt igår. Men det gick bra… lite långsammare än igår men ändå mycket snabbare än tidigare dagar. Dag 15 avklarad.

Nu är jag på gång! Känns superbra.

Men idag är det alltså fredag… ovan ser ni min frukost. Supergott. Keso, hallon och ketomüsli… å så kaffe oxå, givetvis. I helgen ska jag försöka att sticka klart min väst och sedan ska jag städa av huset. Det behövs verkligen.

Vad ska ni göra? Ha det bäst!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Morgonmys

Nu är frukosten uppäten och jag sitter kvar… som så många gånger förr. Barnen sitter framför Bolibompa… igen……

Intervallpasset

Jag glömde och skriva att löpbandet skulle vara på 3% lutning. Jag började att varma upp i 5…