width=Det här är vår baksida, det slår mig att ni inte vet hur det såg ut innan MEN det var i alla fall massor med träd. Dessa har vi nu tagit ned och senare i eftermiddag kommer en grävmaskin och slätar ut marken så att vi kan så gräs. Det har varit vildäng innan och jag, som är stadsmänniska, tycker inte om att det finns chans för äckliga djur såsom orm. Ulf skrattar åt mig och säger att det inte finns orm där men jag vill inte chansa!! =)

I fredags när vi hade varit och inhandlat lite nya möbler och tillbehör så ligger Inez i babygymmet och leker. Jag går fram och tillbaka… sätter på en ny tvättmaskin, viker lite tvätt och helt plötsligt när jag går förbi så ligger hon på mage!!! Hon är jättelycklig och skrattar med hela ansiktet!! Hon har inte gjort det sen men hon har varit nära =) Hon sitter i alla fall med stöd, det är ju positivt! Jag vet att man inte ska jämföra sig med andra barn med det är svårt att låta bli när de andra flickorna i föräldrargruppen redan har rulla och sitter nästan helt själv! MEN men, Inez gör också det… snart!

Nähä, nu ska jag gå ut i solen och dricka en kopp kaffe! Mmmmm och äta en kaka =)

Tjingeling!

PS. Jag ska ta bilder och skicka upp när Alf kommer med grävmaskinen! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Renovering…

Målarfärg i håret och på armen… vad jag klabbar men det blir fint =) Vi har nu börjat…

Bloggtorka

Det var verkligen länge sedan jag skrev ett inlägg. Jag har vet inte egentligen varför jag inte skrivit.…

Damm damm damm

… damm i näsan, damm i öronen, damm i ögonen och damm lite överallt. Jag har nämligen slipat…