… damm i näsan, damm i öronen, damm i ögonen och damm lite överallt. Jag har nämligen slipat spackel och vad det dammar. Just nu dammsuger Ulf. Jag är med Inez, hon har precis ätit och ligger i soffan och pratar. För ett par dagar sedan så upptäckte hon händerna, hon ligger därför och tittar på dom. Hon undrar nog hur det fungerar! =) Hon skrattar lite ibland, tittar på mig och flinar. Hon ser ut som en tandlös tant, en söt tandlös tant. Hmm, undrar när hon får tänder!

Snart ska jag gå upp igen och hjälpa Ulf att tvättat taket och fönsterna. Sen är det dags för att måla. Det kommer bli så fint!

Nähä, nu ska jag läsa lite bloggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Renovering…

Målarfärg i håret och på armen… vad jag klabbar men det blir fint =) Vi har nu börjat…

40-årsfirande

Idag har min pappa och bonusmamma firat Ulfs 40-årsdag (han fyllde i torsdags). Jag lagade köttfärspaj. Till efterrätt…