Cocktailparty och Dop

I lördags var vi på Cocktailparty, Inez första fest. Det gick bra och Inez somnade i vagnen. När klockan blev halv tolv blev musiken för hög så vi åkte hem. Det var lagom då vi hade Inez dop på söndagen.

Det gick bra, jag läste en tackbön och Ulf höll Inez. Sedan bjöd vi på köttfärspaj och doptårta. Det var en fin tårta som vi köpt på Landh’s Konditori här i Mullsjö.

 id=

Tårtan var god MEN jag var lite besviken på dekorationen. Nästa gång ska jag beställa från Tina Lööv istället. En tjej som gör handgjorda chokladpraliener. Hon har gjort denna tårtan som serverade på Victorias 30-årsfest!

 id=

Nähä, nu är det dags att äta lite frukost… Tjingeling

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *