Inez har nu börjat att gå upp i vikt. Jag var på BVC med henne i fredagsmorse för att se om hon hade gått upp något… då hade hon gått upp 35 g! Medan vi var på BVC så vägde vi henne innan och efter amning och det visade sig att hon gick upp 50 g, vilket är bra!

Vi fick då låna en våg över helgen så att vi kunde följa Inez vikt… så vi har vägt henne innan amning och efter och hon går upp mellan 30 g och 60 g vid varje amning. Det känns tryggt! Hennes nakenvikt har stigit från 2975 g till 3090 g (igårkväll) och i eftermiddag är det dags för vägning på BVC igen!

Nähä, dags att amma igen… brösten sprängs nästan idag… så idag har vi mycket mat till Inez… skönt… kanske slipper vi ersättningen ikväll!!

Ha det så bra… Tada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Söndagkväll…

… och det är dags för Beck igen. Jag har sett filmerna innan med ändå sitter jag här…

Helgen…

Denna helgen har varit lugn och skön. I lördags gick vi långpromenad runt sjön. Jag trodde inte att…