… nya möjligheter!?

Förra året satt jag ensam på nyårsafton… det var ett val som jag hade gjort… jag ville inte umgås med alla mina kompisar och deras pojkvänner… jag ville inte se lyckan i deras ansikten när klockan slog tolv… jag ville inte umgås med mina singelkompisar och dränka sorgen i alkohol! Så jag satt hemma i min lägenhet och drack mousserande, kollade på Grease… skitbra film..!

Mamma ringde, hon kunde inte förstå varför jag satt själv… jag försökte inte förklara utan sa bara att hon skulle ringa mig dagen efter så skulle jag förklara och berätta allt… hon har fortfarande inte ringt och frågat… hon glömde väl!! Det var en upplyftande kväll på alla sätt och vis… jag lärde mig att nyårsafton inte är så himla märkvärdigt..! Att det faktiskt är som vilken annan kväll som helst…

Jag bestämde mig då att 2008 skulle bli mitt år! Det kan man ju säga att det blev… men det är ju faktiskt så att man bestämmer sitt eget öde… jag kunde ju fortsatt leva samma destruktiva liv som jag hade innan men istället så bestämde jag mig för att jag inte ville det längre… Jag ville ha familjeliv med barn, man och hus… jag ville inte vara singeltjejen som spenderade varje helg på krogen! Jag ville vara hemma och mysa framför TV:n med endaste ett glas rött… (vilket var evigheter sen nu…)

Jag träffade Ulf igen… Efter det senaste bråket trodde jag aldrig att han skulle prata med mig igen… Men han ville ha familjelivet precis lika mycket som jag… Min känslor för honom har aldrig försvunnit… inte på 16 år… Det kändes som om jag hade kommit hem… hittat hem… som om jag hade varit vilse och äntligen hittat rätt… Jag ser på honom idag och tänker att jag kunde inte hitta en bättre man, pappa till mitt barn, älskare, livskamrat… jag blir tårögd när jag tänker på att jag nästan förlorade honom… att jag höll på att förlora den personen som jag älskar mest i hela världen..!

Det gick lite väl fort… vi bestämde oss för att sluta använda preventivmedel… och vips så var jag gravid… vi hann knappt öva 😉 Medan magen växte och växte så växte också vår kärlek starkare… En dag friade han till mig… Vi förlovade oss i oktober… den mest romantiska helg som jag någonsin har haft… Han är så underbar min Ulf..!

Den 16 december födde vårt kärleksbarn… ja, jag vet att det låter töntigt… men det är vårt kärleksbarn och oavsett vad som händer i framtiden är Ulf och jag bundna till varandra… Han och Inez kommer alltid att finnas i mitt liv… jag är inte längre ensam… Jag är nuförtiden 3 personer… jag kan inte längre tänka på mig själv… jag måste tänka på Inez och Ulf i första hand..! Det är en skön känsla… att inte längre vara självisk…

Här är en bild på det bästa som jag har åstadkommit..!

aa894-dsc00235Hon är lite trött men ååå så underbar… Det bästa är att det finns så många personer som älskar henne sååå mycket..!

Det var en sammanfattning av mitt 2008! Min tanke just nu är: “Kan 2009 bli lika bra som 2008?” Svar: “Visst kan 2009 bli lika bra som 2008! Jag tror dessutom att 2009 kan bli bättre än 2008… Jag ser framemot att se Inez växa upp och göra framsteg… Jag ser framemot att se hur jag förändras till en bättre person..!

Jag älskar verkligen att vara mamma och ser framemot 2009!

Nu måste jag mata Inez, ha det så bra…

Tada!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Hos frisören

Dags att bli blondin. Slingorna sitter i och snart är det dags för klppning. Jag kommer bli jättefin.…

Härliga dag

Fredag och den skönaste dagen på veckan. Ikväll ska jag laga Tacopaj. Pajskalet ska jag göra av bovetemjöl.…

Jag är ledsen…

… och när jag är ledsen vill jag äta. Men idag vill jag inte äta. Idag vill jag…