… och är toktrött. Jag orkar ingenting! Jag håller på att bli sjuk igen. Jag vill åka hem men det känns inte roligt att åka hem… Ulf är iväg i Vadstena och ska skjuta gås. Han är bort över natten och det ska bli första gången jag sover ensam i huset. Jag längtar verkligen inte hem idag fast jag är sjuk och behöver lägga mig i sängen och toksova i flera dygn.

Hungrig är jag också och det är 2 timmar till lunch. Frukten i fruktkorgen är rutten så det finns inget att äta… Funderar på om jag ska gå till ICA och handla något att stoppa i magen… eller kanske en godisbit från godisautomaten… *suck* boooring…

Tjat, tjat, tjat… har du gjort det och har du gjort det där… det enda jag vill är att sitta och pilla med roliga saker… men men, det är väl bara att bita i det sura äpplet och sätta igång… nu blev jag ännu hungrigare!

Ja, ja, lite kaffe och en äcklig banan… så klarar jag mig till lunch…

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Muffins…

Det blev visst bakning ändå… jag är visst värsta hemmafrun… Ulf får ett väldigt konstigt uttryck i ansiktet…