… men åååå vad tråkigt det är att inte ha något att göra. Jag önskar att jag hade lika mycket att göra som jag hade innan semestern. Just nu är det stiltje i designverkstaden att jag knappt får det jag har att göra gjort. Slösurfar och läser bloggar!

Sköönt att det är fredag idag… vad ska ni göra i helgen då? Jag ska gå på en vigsel, min kusin gifter sig! Sedan på lördagskvällen ska vi hem till ett par och äta. Det ska bli trevligt, jag har inte träffat detta paret innan utan det är kompisar till Ulf. Det kan vara kul att ha ett par i Mullsjö som man kan umgås med oxå! På söndag blir det nog lugnt och skönt, en promenad runt sjön och kanske lunch hos Ulfs föräldrar.

Tjingeling!

1 comment
  1. Mysigt att läsa din blogg! Snygg klänning du har på den senaste magbilden!Kram på dig och ha en skön helg!//r

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Gräsänka

Idag är jag gräsänka. Ulf ska gå ut med killkompisar och jag får vara hemma och njuta av…

Konsert

Igår var vi på konsert, Jill Johnson. Vi åt Kinamat och mös. När vi kom stod hon i…