Hej alla! Hur har ni haft det? Det har varit full fart här, så jag tänkte ge er en snabb men actionfylld uppdatering om vad som hänt de senaste två veckorna.

Förra tisdagen – firande på jobbet!

Vi hade en hejdundrande 40-årsfest på jobbet, och inte nog med att det bjöds på pompa och ståt – vi körde även teambuilding med tävlingsanda deluxe! Efter att vår VD hållit sitt traditionsenliga tal kastade vi oss in i lekarna. Jag var lekledare i en lek som hette We Ski Together. Ja, ni läste rätt – vi lekte skidåkning mitt i sensommaren! Två lag med fyra personer kämpade sig fram på samma par skidor, och min uppgift var att hålla koll på tiden. Självklart fanns det en kollega som såg till att ingen fuskade vid vändningen, för vi vet ju alla hur tävlingsglöd kan påverka vissa… Det blev en riktig succé och många skratt!

Efter lekarna bytte vi om till festkläder, och med ett glas i handen fortsatte vi kvällen med en underbar trerätters middag. Skoglunds, som är stora stjärnor… i alla fall i Nittorp, stod för underhållningen. Vi dansade, sjöng och njöt tills jag – eftersom det trots allt var tisdag – insåg att det var dags att ta en tidig kväll. Man vill ju inte vara zombielik på jobbet dagen efter, eller hur?

Resten av veckan – bilträffar och mer bilträffar

Som den bilfantast jag är, var veckan inte komplett utan ett par bilträffar. Först ut var Huskvarna Folkets Park och sedan vidare till Mullsjö Hotell & Konferens. Det är något speciellt med att se alla glänsande veteranbilar radas upp, doften av bensin och ljudet av motorer. Kanske inte för alla, men för oss bilnördar – ren lycka!

En röd Ford Model A veteranbil parkerad på Huskvarna Folkets Park.
En vackert restaurerad röd Ford Model A från 1928.

Lördag – konsertkväll!

På lördagen var det dags för något annat än bilar (jo, det händer faktiskt!). Uffe och jag drog till Huskvarna Folkets Park igen, men den här gången för att se Miss Li och Oscar Zia. Oscar körde på i ungefär en halvtimme – vilket nog är ungefär så många låtar han har fniss – men Miss Li gav oss en show som varade i nästan två timmar! Magiskt bra konsert, men jag insåg en sak: jag har ingen konsertkropp. För kort för att se något, och för stel för att stå upp i två timmar. Men det var härligt att göra något annat med Uffe än bara bilträffar!

Miss Li sjunger på en konsert i Huskvarna Folkets Park.
Miss Li uppträder live på scen i Huskvarna Folkets Park

Onsdag – grillkväll i Kinnekulle

Igår, mitt i veckan, drog vi iväg på en spontan grillkväll vid Kinnekulle Stenbrott. Självklart valde vi årets varmaste dag att stå och grilla på, för varför inte? Trots värmen var det otroligt skönt att bara koppla av med vänner, njuta av god mat och få ett avbrott från vardagen. Inget slår den där känslan när man sitter under bar himmel, med doften av grill och gott sällskap omkring sig.

Solen går ned över sjön vid Kinnekulle stenbrott.
En vacker solnedgång över sjön vid Kinnekulle stenbrott.
Bilar uppställda på bilträff utanför Mullsjö Hotell, sedd från hotellets balkong.
Utsikt från balkongen på Mullsjö Hotell

Framåt – begravning och återseende

Imorgon är jag faktiskt ledig, men tyvärr av en mindre rolig anledning. Jag ska till Göteborg på begravning. Trots omständigheterna ser jag fram emot att få träffa mina kusiner igen – vi ses alltför sällan.

Så, vad har ni haft för er de senaste veckorna? Kommentera gärna och berätta vad ni haft för äventyr! Jag älskar att höra vad ni hittar på. 😊

Kram

2 tankar
  1. Låter ju som väldigt trevliga veckor med en del kul på kalender. Gäller verkligen att passa på med utflykter nu när det är så varmt och härligt.

    1. Jamen precis! Men hösten och vintern har sin tjusning också. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Premiär för semlor

Läste på Hallakulles blogg att de gjort semlor och blev så himla sugen. Knyckte samma recept på de…