I lördags ville Uffe att vi skulle åka till Värnamo. Det var premiär för Hedin bils bilvaruhus. Det var ju strålande väder så vi gjorde en tripp… Uffe, Isac och jag.

När vi kom fram blev vi trevligt hälsade och erbjudna korv och bröd. Isac och Uffe mumsade i sig var sin korv… Vi strosade omkring bland bilarna och snick-snackade med några försäljare. Hittade ett nytt, för oss, märke på elbil… En BYD? Snygg men prislappen hamnade på 830 000 kr!

Stället var helt kalt och saknade helt gröna växter… Vi stannade i 25 minuter… sedan åkte vi vidare till Hedin bils andra ställe, där vi spanade på mustanger istället 😉 Där var det betydligt mysigare med tätare bland bilarna och olika “bås” med bilar… Jag tänker att bilvaruhuset inte var 100 % inrett… men har man premiär måste det vara snyggare inrett än så!

Efteråt hade vi lovat Isac att vi skulle äta och han valde Jureskogs… Deras slogan är “Vi ska förändra synen på snabbmat. Vi börjar med smaken.” Men vi var INTE imponerade… stället var väldigt likt alla andra snabbmatsställen… Uffe valde en stor hamburgare men han blev knapp mätt… Jag åt en sallad, där burken knapp var fylld med sallad… och Halloumin var en smällt hög av ost… Jag blev inte mätt… Isac blev däremot mätt men det kan beror på att vi köpte nio nuggets till honom 🙈

Inte nog med att vi inte blev varken mätta eller belåtna så var det ju hutlöst dyrt… Vi var alla överens om att dit ska vi aldrig gå mer… Max har både godare och bättre mat!

Sedan åkte vi hem… och resten av helgen gjorde jag tråkiga saker som att tvätta och vila… fortfarande inte helt återställd efter sjukdomen jag hade för ett par veckor sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Söndagsångest?

Har du söndagsångest? Det har inte jag, inte nu i alla fall. Jag har haft det… när jag…

Ostkaka

Jag älskar ostkaka! Jag kan lätt äta en hel förpackning av Frödings Ostkaka. Det är då självklart att…