Jag väljer att vara glad

Äntligen onsdag, tjoho! I dag väljer jag att vara glad och positiv. Jag har tröttnat på mig själv, är bara negativ… det är tråkigt att gå ut och gå, det är tråkigt att träna, det är tråkigt att sticka…. det är tråkigt med Mello!!! Ja, jag vet, jag tyckte att årets Mello var tråkig… supertråkig… å då är det nåt som inte stämmer *haha*

På tåget

Så på tåget bestämde jag mig… jag skrev en lista på varför jag ska inte äta mackor och godis (min akilleshäl) och sedan skrev jag in lite kläder och smycken på min villhöver-lista. Villhöver, undrar du då? Ja, det är ett ord som består av vill ha och behöver… villhöver! Smart va =) På listan hamnade givetvis vårkläder… å vad jag längtar.

Jag väljer glädje

Det blir ofta så att jag blir lite mer negativ när jag inte sköter kosten… och de senaste månaderna har jag ballat ur totalt… jag måste verkligen skärpa mig… Så idag är en ny dag… fast jag började den med lingongrova 🙈 Men jag har bra lunch med mig… så det går nog bra…

Träningsglädje

Idag är det som sagt onsdag och det är dags för att träna, Step, vilket är jättekul och träning gör mig glad! Så det ser jag framemot. Sedan är det bara en arbetsdag kvar för mig denna veckan, jag är nämligen ledig på fredag då det är dags att åka på årsmöte i Mustangklubben.

Nähä, nu är det dags att ge sig in i statistikens värld och utforska hur många som klicka på en knapp på smot.se 😉

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *