Hej på er! Å vad jag har saknat att skriva av mig! Jag har skrivit jättemånga inlägg i mitt huvud men inte riktigt kommit mig för att få in det i bloggen. Jättetråkigt, jag vet och jag har ju bloggen lite som en dagbok. Så jag måste nog lägga ribban lite lägre… förhoppningsvis så läser du ju inte om du inte är intresserad 😉

Så, vad har hänt… jag backar nog inte bandet utan fortsätter där jag är idag. Denna veckan är Inez sista praovecka, hon är på Espresso House i city. Där har hon fått göra allt ifrån städ/disk till att göra smörgåsar och sallader. Hon trivs bra men de första dagarna var det nog inte som hade förväntat sig. Hon är en tuff tjej så hon kämpade sig igenom det.

Så idag åkte vi in tillsammans, åt frukost på mitt jobb och sedan gick hon till praoplatsen. Sen kom hon vi lunchen och slapp hon äta den ensam. Det känns så konstigt att min lilla prinsessa är så stor att hon kan åka till Jönköping själv och vara på en praoplats. Mäktigt! Vi ska gå och fika på Espresso House på torsdag, se henne i arbetet!

I helgen var det dags för första mustangträffen inför säsongen 2023. Den är alltid på Thai House i Skövde och i lördags var vi 47 stycken och många av dessa är nya medlemmar. Hoppas att uppslutningen blir bättre på turerna i sommar.

Annars hände inget särskilt i helgen, jag var så trött eftersom jag återhämtar mig ifrån en kraftigt förkylning jag hade under vecka 7. Idag ska jag träna för första gången på två veckor… det kommer bli jobbigt men step är så kul så det går nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Mina belöningar

Jag har bestämt mig för följande belöningar när jag klarar olika viktdelmål: 67 kg | Ny sport-BH 65…

Jag är…

Jag har länge bantat och så här efteråt så inser jag att jag missat så mycket. Jag har…