Idag skiner solen igen. Det är ju så skönt och jag blir på gott humör. Idag är årets första vårmånad men det syns inte hemma hos mig… Det är snö i trädgården MEN jag såg att mycket försvann igår när solen sken.

Idag är det också fettisdagen, jag älskar semlor. Men jag började äta LCHF och keto förra måndagen och jag vet inte om jag ska äta någon semla idag och förstöra med kolhydrater. Vi får se… jag blir så nedstämd när vågen pekar uppåt istället för nedåt. Den har gjort det två dagar i rad och idag var den äntligen på väg ned igen.

Vi var nämligen på 10-årskalas i söndags och där fick vi hemgjord pizza. Min svåger hade köpt en pizzaugn som drevs med gasol. Jättegod men den innehöll ju kolhydrater och ganska många. Inte så bra men det var gott och jag njöt till 100%.

Uffe blev också sugen på att köpa en pizzaugn… Ja, han är lite pryltokig så vi får väl se hur det går med den saken. Han ska i alla fall köpa ny grill i år… det har jag lovat 😉

Vi gick givetvis långpromenader i helgen och isen knakade. Det lät nästan som om ett rådjur skrek. Lite kusligt… hoppas ingen vågar sig ut på sjön nu. Om man tittar riktigt noga kan man se vårt hur!

Utsikt över Mullsjön när solen skiner och isen håller på att gå upp

Söndagshandlade hann jag också göra innan jag toksomnade jämte Inez… skulle ju bara ligga en stund men somnade stenhårt och gick direkt till min säng.

I går hämtade jag också ut paketet med nya stödstrumpor så i natt har jag sovit första natten med nattstrumporna och idag har jag dubbla på höger ben. Det känns lite som jag drar det benet efter mig men jag vänjer mig nog snart *haha*.

Hur hade ni det i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Krympt magsäck

Efter 14 dagar med frukt och grönsaksdetox så började jag äta protein igen. Jag orkade en köttfärsbiff innan…

den 6 augusti…

för 19 år sedan träffade jag Ulf för första gången. Det är rätt roligt att vi döper vår…

Jag är…

Jag har länge bantat och så här efteråt så inser jag att jag missat så mycket. Jag har…