Jag vill blogga varje dag MEN känner en stor prestationsångest. Det är som om jag har en djävul och en ängel på var axel. Vem vill höra om mitt liv… jag är väl inte så intressant… säger djävulen och sedan säger ängeln: Blogga för din egen skull… ha det som en dagbok… det kvittar om någon läser… det är jättekul att läsa gamla inlägg! Som du ser så är de positiva tänkarna fler men de negativa skriker nog högre… *ler* Känner du igen dig?

Jaja, nu skriver jag ju så ängeln vann idag!

Jag älskar att se på soluppgångar… det har jag nog sagt förut… men nu när jag springer på morgonen så ser jag solen gå upp så mycket mer… Det ÄR magiskt!

I morse: Solen går upp till höger i bilden

Jag har varit lite låg också den sista tiden. Huvudvärk och löpningen har inte känts så rolig. Idag var det intervaller och det är ju inte så att man är jättesnabb klockan 5 på morgonen. Jag måste påminna mig själv att det inte går att springa snabbt utan energi i kroppen. Men jag tänker att resultatet blir det samma det är väl bara känslan som suger. Runstreak #110.

Soluppgången i måndags
Reflektionen i altanen

I lördags var det dags för den första officiella mustangturen. Vi samlades i Falköping och körde småvägar till Basta Kvarn. Där fikade vi. Det är nya ägare av Basta Kvarn så det fanns inte några traditionella bakelserna. Men jag valde en Snickerscheesecake. Den var gudomlig. Uffe valde en Hallon- & Laktritsbakelse som också var god. Vi delade nämligen så då fick man ju två 🙂

Basta Kvarn
Basta Kvarn

Vi blev också tillfrågade om vi ville bli träffvärdar för Mustangklubben… å det ville vi. Vi har pratat om detta ett bra tag nu. Så vi tog också foton för att kunna publicera i Mustangtidningen.

Efter fikat åkte vi tillbaka till Falköping och hem till ett par som bor i Torbjörnstorp. De bjöd på grillat och det blev mörkt innan vi åkte hem. Då… i bilen kommer jag på att jag inte hunnit springa… så det var bara att hoppa i löparkläderna och springa… men ååå vad det gick bra… jag hade energi och det gick snabbt. Så snabbt att jag tvingade mig själv att lunga ned mig… skulle ju springa långpass på söndagen.

Söndagen inleddes med ytterligare en tur med mustangen. Vi tog småvägar till Basta Kvarn. Saken är den att Basta Kvarn är väldigt coronasäkert… så det passar oss… kommer antagligen bli fler turer dit i vår/sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Keso, hallon och ketomüsli

Fredag igen

Arbetsveckan nummer två är snart avklarad. Härligt. När onsdag har kommit så går det fort till fredag. Igår…

Vilken flopp!

I lördags ville Uffe att vi skulle åka till Värnamo. Det var premiär för Hedin bils bilvaruhus. Det…