Hur har ni det med julstämningen? Min julstämning kommer sakta och säkert.

I år har vi gjort något som barnen tidigare år gjort tillsammans med sin farmor. Bakat pepparkakor. Men på grund av rådande omständigheter så är ju allt annorlunda.

Barnen gjorde pepparkakshus och dekorerade var sin sida. Vi började att använda en tub av “baking glue” men det tog alldeles för lång tid att torka så vi gick över till att använd limpistolen. Vi kommer antagligen inte äta huset ändå så det borde inte vara ett problem.

Inez pepparkakshus

Vi bakade även skumtomte täckt av pepparkaksdeg… borde väl heta skumpepparkaka =) De blev väldigt goda men det blev inte så många… men det var precis lagom pepparkaksdeg för att barnen inte skulle tappa intresset.

På kvällen spelade vi kort… spansk och svensk skitgubbe… Det var jag som blev skitgubbe… eller skitgumma *haha*. Vi åt pepparkakor och drack glögg. Så mysigt.

Snart är det dags för Inez att fylla år och det är mycket fokus på det. Jag kan knappt tro att det är 12 år sedan vi förväntansfulla väntade på bebisen. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Fredagsmys

Jag har städat hela nedervåningen. Det tar tid när man har två barn. Jag började efter lunch och…
Rensade kantareller

Kantareller

I förra veckan fick jag kantareller av en god vän! Hon hade tillsammans med sin mamma varit i…

Jag älskar att vara gravid…

<img src=”https://hanna-hansson.se/wp-content/uploads/2013/09/gravidyoga_amelia.gif” alt=” id=”BLOGGER_PHOTO_ID_5244634211696845682″ border=”0″> Det är så underbart… Jag är i andra trimestern och det är väl…