Kransbindning

Imorse lämnade jag min brukare för sista gången. Det kändes konstigt… jag har aldrig sagt upp mig tidigare.

Hela dan har jag väntat, väntat på att få åka hem, väntar på att få hämta Isac efter skolan och sedan Inez ifrån tvärflöjtslektionen. Sedan väntade jag lite till innan jag kunde börja laga middag. Men sen gick kvällen i ett rasande tempo.

Efter middagen som var  kycklingwok så var vi på det lokala konditoriet och firade min sista arbetsdag som personlig assistent. Jättemysig tid tillsammans och bara prata och se ut över den mörka sjön.

Resten av familjen åkte iväg och sköt luftgevär medan jag satt i köket och tog det lugnt.  Jag skulle vilja säga att jag läste en bok men med handen på hjärtat… jag spelade Candy Crush. Min svaghet.

Sedan var det dags för kransbindning. Det är Svenska kyrkan som anordnar så det blev en kort andakt också. Men det får man stå ut med och så här i jultider så tycker jag nästan att det hör ihop.

 width=Här är resultatet, jag kör den minimalistiska stilen i år.

Barnen å gubben har förresten satt upp julbelysning och adventsljusstakarna. Det är så mysigt tycker jag.

Nu måste jag sova, det är ju en stor dag imorgon.

God natt!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om "Kransbindning"

  1. Maria

    Vad fint du skrivit Hanna/ mor