Jag är en frukost människa. Jag älskar att sitta och äta frukost länge… prata, dricka mer kaffe och mysa. 

Därför är det så underbart när man åker iväg på hotell. När barnen är med så går frukosten snabbt men denna helgen var en vuxen helg.

På Gothia Towers hade de många alternativ för en gluten intolerant LCHF:are. Det fanns mandlar, fincrisp, ekologiskt smör, laktos mjölk, brieost, salami och mycket mycket mer. Vi var två nätter också så jag fick njuta av två låååånga frukostar.

2015-04-11 08.48.03Efter frukosten, var det shopping på agendan. Vi stannade och jag åt en gudomlig fransk chokladtårta och en latte på en uteservering. Det var varmt och skönt och våren hade kommit till Göteborg. 

Lunch åt vi på Berzeli, Räksallad med Cava, en stenkast ifrån hotellet. Kvällen avslutades på Rondo och Disco Defenders. Showen, maten och sällskapet var underbart. Allt var perfekt. 

 width=

Med denna fina discobild på mig, avslutar jag nu detta inlägg!

Tjingeling!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg