Jag har fått motivation att träna. Jag får inte börja styrketräna förrän om en vecka, då har det gått 6 veckor efter operationen.

Men jag hittade ett gammalt inlägg som jag sparat från Olgas blogg http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/2011/01/17/fettforbranning-nagot-for-alla/ som jag tänkte modifiera lite då jag tänker att jag kanske inte ska springa än. Jag har ju fortfarande lite ont i benet när jag går.

Mitt löpband (lånad bild)

Om jag sätter löpbandet på hög lutning och sedan går i 20 min 3 ggr per vecka och sedan ökar på med små joggningsperioder. I mitt huvud låter det som en jättebra plan. Fast det har ju aldrig varit mitt problem utan mitt problem är att jag inte följer planen. Oftast har jag en plan där jag ska träna varje dag och äta exemplariskt. Det har ju inte fungerat så nu har jag tänkt om.

Träning 3 dagar i veckan kommer man långt på. Om man börjar med 20 min så borde  det inte bli så jobbigt och inte heller ett stort projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Krympt magsäck

Efter 14 dagar med frukt och grönsaksdetox så började jag äta protein igen. Jag orkade en köttfärsbiff innan…

Börjar om

Efter ett blogguppehåll så börjar jag om. Första inlägget efter ett uppehåll är svårast. Jag börjar om med…