God morgon

image

Jag följer en tjej på Instagram som jätteofta lägger upp bilder med sin kaffekopp och någonting mer. Så jag gör väl samma sak! 🙂

Men vad jag tänkte skriva var att om lite mer än 9 veckor så fyller jag 40! Jag är INTE i den kroppsform som jag vill ha när jag blev 40. Det känns som om jag har provat allt men jag hamnar ändå tillbaka här… i dessa vanor.

Hur hittar man motivationen att orka hålla på… det krävs så mycket planering och i mitt fall så sitter fettet jättehårt. Tips någon?

Tjingeling på er!

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.