Jag lovade att jag skulle virka en mössa åt en vän. Det var förra vintern och det har inte blivit av. Så när jag läste på Kungen & Majkis blogg att hon gjort en diamantmönstrad mössa blev jag väldigt nyfiken. Igår började jag säkert 10 ggr innan jag gav upp och gick och la mig. Idag började jag om och nu har jag hunnit så här långt.

wpid-20130910_21475.jpg

Det är väldigt svårt att virka efter en engelsk instruktion men jag börjar fatta. Hoppas att den blir fin och inte blir för liten. Men annars får väl Inez ta den så gör jag en till. Hoppas också att färgen är rätt… annars blir den till mig! 🙂

Nähä, nu måste jag virka vidare… ingen rast och ingen vila när man har så här skoj!

Imorgon är det stickcafé igen… Tjoho!

Tjingeling!

2 comments
  1. Jag är också jätteintresserad av virkning Hanna. Håller just nu på med att virka sexkantiga rutor som jag kanske skall göra en pläd av. Köpte läckert garn på Adelövs marknad. Är det stickcafe i Mullsjö?
    Ewa moberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

God morgon

Idag har jag redan tagit på mig träningskläderna. Jag har inte tränat sen i onsdags! Det är nog…

Semester

Det är härligt med semester. Idag har vi varit i Tenhult och tittat på möbler. Vi behöver ett…

Vardagsrummet

Jag har länge varit trött på vardagsrummet som vi har på nedervåningen. Den har fungerat som “skräprum/tvättstuga”. Det…
Veckomeny LCHF

Vad blir det för mat?

Table of Contents Hide Gulasch på köttfärs med persiljekrämPad ThaiIndisk sötpotatisgryta med kikärtor och chiliKorvsoppa med risoni, basilika…