Jag har börjat ett nytt löpprogram. Springa 21 km på ca 2 timmar. Det känns jättebra och igår sprang jag långa intervaller.

Detta betyder 6 x 4 min och 90 sek vila. Enligt programmet skulle jag hålla 5:50 – 6:10 tempo och jag ställde inte löpbandet på 10 km/h, dvs 6:00 tempo. Tänkte att jag kan väl sänka sen när det blir jobbigt. Det var bara roligt och nu ser jag framemot nästa löppass på onsdag.

Jag är dock lite fundersam över vad jag ska göra ikväll. Jag har sprungit 3 dagar i rad så jag vet att jag borde träna något annat. Hmmm, det måste nog vara styrka och/eller crosstrainern. Vid närmaste eftertanke så blir det Jillian Michaels 30 Days Shread som jag inte har tränat på länge. Måste ta tag i min styrketräning igen. Jag vill ju har fina muskler till bröllopsdagen =)

Nu måste jag jobba lite =)

Tjongelong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg