Jag oroar mig lite…

inför påsken och allt godis! Jag är ett godismonster som älskar nästan alla typer av godis och choklad. Min fästman är precis likadan =( Vilket gör att jag kan komma hem med stora påsar godis och Ulf inte tycker det är konstigt!

Såhär ska jag försöka tänka inför påskafton och godispåsen!
Detta är ditt godis. Du är bra och du får äta den. Du duger fast du äter godis! Du är en underbar tjej som äter en godispåse!

När jag har ätit upp godiset måste jag öva på att tänka så här:
Nu har jag ätit godiset och jag duger ändå. Jag behöver inte äta mer för jag är nöjd på detta! Jag är bäst på att bara äta en godispåse!

Tror ni det fungerar? Jag ska öva och öva för jag vill inte vara utan godis och choklad. Jag vill kunna fungera även med lördagsgodis… och jag har hört att det finns massor med människor som gör det *ler*

Det är ju egentligen det som denna resan består av. Utmaningar att övervinna och kontrollera så att jag kan leva ett liv i balans. Både psykiskt och fysiskt. Så egentligen gör jag mig en otjänst när jag undviker situationer där jag tror att jag ska falla för frestelsen. Egentligen borde jag bara göra sådana saker. Öva öva öva… Men ibland så orkar jag inte öva mer utan jag vill bara tappa kilon på vågen. I en sådan fas är jag nu… därför grönsaks- och fruktvecka.

Påsken kommer bli bra. Det är mycket ledigt och jag kommer hinna löpträna massor och dessutom så älskar jag ju också ägg, sill och andra goda saker på är på påskbordet. Nackdelen är dock att jag också älskar Påskmust (och julmust). Men om jag tillåter mig att dricka påskmust på påskafton så borde det räcka =)

Nu är det färdig tänkt för en stund… kändes skönt att få skriva av sig lite… det kommer att bli en bra påsk och jag har tid på mig att förbereda mig!

 width=

Tjongelong!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *