Hej och välkommen till min blogg!

Hanna

Jag är en mamma som bor i Mullsjö. Jag har två barn, Inez och Isac, och en fästman, Ulf. Inez är 3 år och Isac är 2 år.

Jag jobbar sedan 10 år tillbaka på Bluerange, där jag började som supporttekniker men i nuläget jobbar jag med webbdesign.

Jag löptränar just nu ett 10 veckors program, 10 km på 60 min. Mitt mål är att springa en mil på 45min.

I maj ska jag springa Göteborgsvarvet och hoppas jag kan slå min tid från 2008, 2h 57 min. Inez låg då i magen så det var ju inte konstigt att jag fick gå mer än jag sprang. Men i år ska det vara tvärtom, spring mer än gå.

Jag går också mycket promenader med eller utan barnvagn. Jobbigast är det att ta syskonvagnen, då båda barnen väger ca 25 km, men jag får väl se det som bra träning.

Jag gillar också att träna kettlebell och är ett stor fan av Olga Rönnberg =)

När jag inte tränar eller är med min familj gillar jag att titta på film, virka, sticka och att laga mat.

Mat är en passion samtidigt som maten även ger mig ångest. Men jag gillar att testa nya recept. Så på denna blogg kommer det att publiceras endel recept.

Som bloggnamnet antyder så är jag på jakt efter ett hälsosammare liv. Jag går hos en dietist och lär mig att hantera matångesten. Jag har återhämtat mig från ett hetsätarliv men kämpar fortfarande med vissa känslor. Jag äter oftast fel och för mycket när jag är trött, stressad och/eller ledsen. Tristess är också en trigger men för det mesta går den lättare att häva genom träning.

Igår avslutade jag en 14-dagars detox, då jag åt endast frukt och grönsaker. I morse hade jag gått ned 4 kg (på min våg), yipee! Idag ska jag till dietisten igen för fetmätning. Resultatet kommer senare =)

Idag är jag hemma och vårdar en sjuk Isac, han har haft ont i örat i natt så vi har inte sovit mycket. Men imorgon går vi nog till dagis och jobb igen.

Nähä, dags att gosa lite med plutten. Vi hörs senare!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *