God morgon

Onsdag och det är mitten på veckan. Varje vecka förundras jag över hur fort dagarna går.

Idag känner jag stolthet över att jag sprang ett löppass igårkväll. Jag kunde lika väl struntat i det med invändningen att vi skulle måla i klädkammaren och tänka att det kan jag göra imorgon efter jobbet. Idag har jag tid för att färga och vaxa ögonbrynen efter jobbet så det hade inte gått. Gamla jag hade struntat i det och väntat till torsdag. Men istället så gav jag mig ut och sprang innan Gubben hade nattat färdigt barnen. Stoltheten är stoor!

När jag sprang igår så kom jag på vad jag ska ha för belöning när jag kommit ned under 65 kg. Jag ska köpa mig en ny pulsklocka med GPS. Min nuvarande fungerar MEN den mäter inte avståndet korrekt och det är jobbigt att ha både mobil och klocka och fotpod och pulsband och allt annat man ska ha på sig *ler*

När jag har kommit under 70 kg så ska jag få köpa mig nya löpskor. Det ska bli så kul, min har nämligen gått sönder i tån.

Kostrådgivaren sa att jag inte skulle stressa över träningen utan 3 dagar/vecka är bra när man har 2 barn plus ett hem att ta hand om. Huvudsaken är att jag gör det bästa under dessa 3 gånger och det ser jag som en utmaning. Njuta och inte stressa upp mig. Det är lite mitt problem, stress, så jag jobbar på att lugna ned mig!

Nähä, mer kaffe och sedan dax att jobba lite!

Tjingeling!

~H~

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *