Tidig morgon

Prinsen väckte mig kl 6 i morse. Inte så kul när det är lördag, men det gör inget. Vi har så mycket att göra idag så att vi kommer igång tidigt är perfekt. Då slipper vi hålla på så länge på eftermiddagen.

Idag ska vi måla fönstret i sovrummet en sista gång. Vi ska köra ett par vändor till tippen och vi måste hämta tapeterna vi beställt. Sedan är det ju även underarbetet för tapeterna, så att vi kan tapetsera. Vi har köpt en superfin tapet. Kommer bli kanon =)

Igår var jag på IKEA med två arbetskamrater och då upptäckte jag att de tagit fram julsakerna! Jag fick otroliga julkänslor och längtar nu efter advent.

Julsaker på IKEA

Julsaker på IKEA

Nähä, dax att komma igång!

~H~

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *