Min kropp

Min kropp känns smalare och lättare än vad vågen visar! Hur är detta möjligt? Likaså känns kläderna större och jeans sitter löst. Alltså jag har inte gått ned något denna veckan..! Hur är det möjligt? Är det någon som har nån förklaring?

Tjingeling

Published with Blogger-droid v1.6.9

Kram Hanna


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol40/w1/ktblc5vyd45xthl/hanna-hansson.se/public_html/wp-content/themes/matvraket2021/single.php on line 31

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

En tanke om "Min kropp"

  1. Cinderella

    En veckas viktnedgång lär nog inte kännas på jeansen, det är sannolikt flera veckors sammanlagda resultat som blir uppenbart. Tänker jag.

    Viktigast är väl ändå att du känner dig lätt, det syns säkert på dig och i din utstrålning! Vem bryr sig då i vågens siffror? 🙂