God morgon

Kolla vad fin min prinsessa är i sin nya klänning!

Det har inte blivit något inlägg på en hel vecka. Det beror på att jag varit lite låg, jag saknar min pappa oändligt. Men nu är jag på banan igen.

37 dagar kvar till midsommar, dags att lägga på ett kol.

Jag har en plan! 🙂

Löpträning igår, totalt 6,3 km. Inget att skryta med men jag är nöjd. På programmet stod koordinationslopp och fartlek, jag var helt slut. Men det var roligt och jag sprang i skogen istället för runt sjön. Sjön börjar bli sååå tråkig. Det är löpträning ikväll igen + styrka. Det får bli kettlebell, jag behöver stabiliteten i ryggen.

Men först jobba… Göra lite hemsidor, till förhoppningsvis nöjda kunder. Ikväll blir det nog våfflor på friluftshotellet och promenad med svåger och svägerska.

Vad ska du göra?

Published with Blogger-droid v1.6.9

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *