Ibland är livet orättvist

Jag sitter här och vet inte hur jag känner. Jag känner mig tom och förlamad. Tårarna är nära men ändå kan jag inte gråta. Jag har gråtit så mycket och nu gråter jag inuti.

Jag har förlorat min pappa. Han lämnade oss hastigt i onsdagskväll. Jag fick chansen att säga farväl men det räcker inte. Jag vill inte säga farväl till pappa, jag vill att han ska finnas här för mig. Jag vill att han ska få vara med när hans barnbarn växer upp, jag vill att han ska vara med när jag gifter med.

Det är inte rättvist att min pappa inte finns längre. Han var inte sjuk. Jag fick ingen varning, ingen tid att förbereda mig. Jag fick ingen sista kram. Om jag ändå hade vetat att det var sista gången. Jag hade kramat honom så hårt och inte släppt honom. Jag hade sagt till honom att jag älskar honom. Jag hade berättat för honom hur mycket han betyder för mig. Jag hade inte släppt hans hand. Jag önskar att livet inte vore orättvist.

Pappa, jag saknar dig! Saknaden är oändlig!

 class=
pappa och jag

Kram Hanna