Fredagsmys

Jag har städat hela nedervåningen. Det tar tid när man har två barn. Jag började efter lunch och blev klar för en stund sen. Jag har iofs inte städat hela tiden, mellan varven har jag varit och handlat, lekt med Inez, gett Isac mellanmål, lagt Inez för vila, varit på Systembolaget, gett Isac middag, ätit middag, gett Isac kvällsgröt, nattat Isac och mycket mer. Isac har dessutom varit gnällig och inte velat sova på eftermiddagen.

Nu är jag iaf klar. Köket är sååå fint och jag sitter här framför datorn med ett glas vitt!

Imorgon blir det Mullsjömilen, jag är inte 100 på vad det innebär förutom att vi ska grilla korv och dricka varm glögg. Killarna dricker nog Irish coffee men jag gillar inte whiskey så jag nöjer mig med lite glögg. Ååå jag höll på att glömma, vi ska ju gå en mil också *ler*

Nu är det fredagsmys och det är nog det sista jag orkar för idag *lol*

Sov gott! Vi hörs i morgon!

Tjingeling!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *