Tja, det kan man undra… Isac ville ammas vid 5-tiden och som vanligt gick jag på toaletten efteråt. Sen gick jag inte och la mig igen. Jag ville ha lite egentid och det är bästa tiden på morgonen. Det är tyst och mörkt.

Jag har tappat fokus. Inte på träningen, den funkar bra, men på maten. Jag är så uttråkad och ibland känns det inte som om man får betalt för uppoffringarna. Men handen på hjärtat så har jag inte kämpat så hårt utan gett upp och mumsat. Det får bli bättring på den fronten!

Jag har inget mer att tillägga, som sagt, jag har tappat fokus… men den kommer nog tillbaka när Fru Röd har åkt!

Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Septemberutmaning

Jag antar Benitas septemberutmaning: Ut och gå/powerwalka/jogga minst 45 minuter/dagUtmaningen gäller varje dag under september.

Snart helg

Fredag, så härligt. Jag har ingen inspiration att jobba idag. Jag vill bara hänga framför datorn och slösurfa…

Resultat efter 1 vecka…

Jag har gått ned 3 kg i vikt! Jag känner mig fräschare men fortfarande trött och nästan lite…