Shopping

 id=Fast jag inte har gått ned riktigt 10 kg ännu, det skiljer 7 hg, så har jag varit och köpt nya jeans. Ulf och jag ska ha en romantisk helg så jag ville ha nya byxor till på lördag.

Jag tycker inte att det är roligt att gå och handla kläder, dels för jag inte vet vilken stil jag egentligen har och dels för att jag har varit tjock. Idag gick jag in på Kapp-Ahl för de hade 100 kr rabatt på alla jeans. Tyvärr så fanns det bara jeans med smala ben, jag vill ha en lite bootcut så att jag ser smalare ut. Hittade inga! Gick till Flash, där hade de bara konstiga färger på jeansen och svarta ville jag inte ha. Lindex blev nästa ställe. Hittade ett par basic-jeans (de hette t.o.m. Base) som jag provade i stlk 40, lite stora. Som tur var hade jag med mig stlk 38. De var ganska lagom, lite långa men satt bra. Jag gick ur provhytten och frågade expediten om de töjer sig mycket, det är strechjeans. Ja, de töjer sig sa hon och kände i linningen. Jag går och hämtar ett par 36:or till dig. Dessutom hittade hon ett par som var kortare i benen. De satt som en smäck! Lite tighta i midjan men de töjer ju sig så när jag haft de en stund passar de säkert jättebra =)

Jag har alltså köpt mig ett par jeans i storlek 36, jag kan inte fattade!

Kram Hanna

Gå med i konversationen
Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *