Jag har promenerat varje dag förutom förra torsdagen, jag hann bara inte =(

Promenaderna har blivit runt sjön, vilket är ca 5 km och det tar runt 50 min. Ikväll ska jag även springa, det ska bli så skönt. Det är nämligen 2 veckor sen jag sprang sist.

Det första målet jag har är att springa runt sjön på under 30 min. När jag gjort det ska jag pressa tiden till 25 min och sedan 20 min. Jag tänkte nämligen att jag skulle springa Blodomloppet på ca 50 min nästa år. Min plan är då om jag springer första 5 km på 20 min, så kan jag ta det lugnt de sista 5 km. Ganska bra, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Längtar till söndag…

… för då är det vägningsdax! Jag smygväger mig varje morgon (och flera gånger om dagen) och resultatet…

Viktresultat v.34

Startvikt: 78,6 kgStart BMI: 29,8 Nuvarande vikt: 69,3 kgNuvarande BMI: 26,2Veckans resultat: -2,2 kgTotalt: -9,3 kgKvar till delmål…