Just nu är jag i ett läge där jag behöver motivation och inspiration. Att vara föräldrarledig är ganska enformigt och det är kul att läsa om andra. Jag sitter nästan hela morgonen framför datorn och läser bloggar och dricker kaffe. Barnen leker snällt med varandra, fast de bara är 20 och 7 mån!

En blogg som jag verkligen har fastnat för är Från BMI 36 till 25. Hon skriver så bra och jag ser framemot och läsa hennes inlägg.

Nähä, dags att göra lite frukost =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Äggfasta

Har ni testat äggfasta någon gång? Jag visste faktiskt inte att det fanns något som hette äggfasta förrän…

Tålamod

Jag litar inte på min livsstil. Jag tvivlar och ändrar stänidigt mitt upplägg. Jag googlar framgångsrecept och inspiration.…