Idag har vi gått tipspromenad på OK Gränsen. Jag har givetvis alla rätt *blink*

Efter det, åt vi lunch hos svärföräldrarna. Ingen GI-mat där inte *suck* men jag åt en halv potatis och sedan åt jag grönsaker och kött. Lite torrt så jag tog lite lite sås. Jag såg direkt efterrättsskeden och jag tänkt inte så mycket på det då. Det brukar vara efterrätt. När det var dags för efterrätten så matade jag Isac så alla hann och äta efterrätten innan jag hade matat färdig. Jag satt iofs vid bordet och kunde tagit och ätit mellan skedarna till Isac MEN jag ville inte ha så det var rätt skönt ändå. Men nu när jag sitter här och skriver så tycker jag att de skulle väntat. Summan och kardemumman är iaf att jag åt ingen efterrätt och jag älskar efterrätter. Jag är sååå stolt över mig själv att jag inte åt efterrätt, för det hade förstört hela dagen! Jag gjorde det jag velat göra så många gånger!

Vi stannade mycket längre än vad vi brukar göra, så jag var ganska hungrig när vi kom hem. Mellanmål: Turkisk yoghurt och Hallon/Blåbär, jättegott! Eftermiddagskaffe och lite mörk choklad. Sedan ett varv runt sjön, ensam, superhärligt!

Nu har vi precis ätit Tortillapizza med lax. Inte så GI-vänligt det heller men supergott och enkelt. Barnen sover nu och vi ska kolla på film. Jag hoppas att filmen inte är för otäck, jag gillar inte det men jag har lova Ulf att titta ändå.

Ha en skön söndag! Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg
Tid

Jobbhelg

Största nackdelen med mitt jobb som personlig assistent är att jag jobbar varannan helg. Det känns som om…