id=Igår var vi hos min pappa och bonusmamma hela dagen. Vi åkte redan 8:15 och sedan var vi hemma kl 18. Att vi var hemma så sent berodde på att det var lastbilsmässa och vi hamnade i bilköerna som blev när mässan stängde kl 17, det tog alltså 1 h att köra hem. Vanligtvis tar det 35 min. Jag körde dessutom genom Habo för Ulf sa att det var asfaltering på Mullsjövägen och jag ville inte riskera att hamna i en bilkö till!

Dagen började ganska bra då jag kunde ha min capribyxor som jag köpte sommaren 2006. Varför jag köpte den storleken vet jag inte, jag kunde inte ha de då så lappen satt till och med kvar!

 id=Efter frukosten gick vi en promenad. Vi stannade så Inez fick gunga, Inez älskar att gunga och skrattar så hon kiknar. Sedan bar det av på en svettig promenad på 55 min. Det är ju backigt värre på Öxnehaga. Barnen somnade som vanligt och sov nästan hela vägen. Isac vaknade mot slutet. Han sover inte riktigt bra när han ligger i sittdelen. Men han vänjer sig nog =)

 border=Inez tittade också på TV:n, som ni ser så gör hon som vi. Har fjärrkontrollen i handen samtidigt. Hon sprang från TV-rummet till köket och babblade om något som var på TV:n. Vi fattade ju inte, men hon ville att vi skulle komma och titta hela tiden.

Lunch och sedan iväg till frissan. Medan jag kör ned till henne så ringer hon och undrar var jag är. Jag trodde det var kl 14 men det var 13:15, pinsamt! Men det ordnade sig ändå, hon hade ingen kunde efter mig. Så nu har jag nya fina blonda slingor i håret. Jag klippte bara igenom håret för jag tänkte inte ha det så kort längre. Det är skönt på sommaren men på hösten vill man ha lite mer hår. Kanske klipper jag kort nästa gång!

När vi väl hade kommit hem åt vi middag och sedan somnade barnen. Skönt! Min löpböcker hade kommit så jag låg och läste hela kvällen, tills jag somnade med boken på magen!

En skön dag fast jag åt alldeles för lite, jag missade ett mellanmål och middagen var sådär bra, kebab. Men det är bara att ta nya tag idag!

1 comment
  1. Hej! Nu har jag lagt till din blogg i listan! Ursäkta att det tog lite tid =o) Tipsa gärna dina besökare! Det finns också en bloggknapp du kan lägga på din sida ifall du tycker att den är snygg nog, koden till knappen finns under det senaste inlägget =o)

    Önskar dig en underbar lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Glad Påsk

Här är påskbuffen. Det enda jag saknade var lite mer grönsaker, det fanns bara broccoli 🙁 Påskmusten var…

Höstpromenad

Som vanligt gick vi en promenad idag. Om jag inte siktar på att gå promenaden på morgonen så…