Vi har haft lite problem med att Inez inte äter ordentligt. Hon är väldigt petig i maten och äter endast burkmat från 6 månader! Hon äter sånt hon kan hålla i, dvs makaroner, kex och clementiner. Men det kan man ju inte leva på.

Idag när jag skulle äta lunch så gav jag henne från min tallrik och hon mumsade i sig ganska mycket. Mycket mat kom givetvis på golvet och på kläderna men huvudsaken är ju att hon har glädjen att äta. När jag hade ätit färdigt så värmde jag hennes burk men hon ville bara ha 3 skedar. Jag är sååå stolt!

Vi får väl se hur mycket hon äter av middagen ikväll!

Tjingeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Andra inlägg

Inez

Här kommer lite bilder på Inez…

1 månad!

Idag fyller Inez 1 månad! Jag vet att det är en klyscha men ååå vad tiden går fort!…

Jag skulle bara…

… gå upp och hämta gåstolen. När jag kommer ned står Inez i sängen. Hon har dragit sig…